VeraJohn

Vera och John har gjort ett bra intryck på mig. De har gjort ett jättebra jobb att samla massor av spel på verajohn.com. Om du surfar in där så kommer du att se att de har närapå 900 spel. Alla dessa spel syns på startsidan. De har en ikon för varje spel. Klicka på en ikon som ser intressant ut så kommer du att komma in i spelet.

Det som man inte märker som casinospelare när man spelar på Vera och John är att de har flera spelutvecklares spel. Du kan klicka på The Slotfather 2 till exempel som är en slot från Betsoft Gaming. Sedan kan du gå till Hall of Gods som är en spelautomatn från Net Entertainment. Eller så kan du prova Flame Busters som är ett spel från Thunderkick. Det spelar alltså ingen roll vem som har gjort spelet utan Vera och John har valt att samla dem på en yta vilket man som spelare kanske inte direkt ser. Vera & John har spel från Quickspin, Williams Interactive, Evolution Gaming, Leander Games, Nyx Gaming Group, Bally Technologies, nJoy Gaming, BetSoft Gaming, Thunderkick, PLAY’nGO, IGT, Microgaming, Yggdrasil och så klart Net Entertainment.

Insättningsbonus på 100 %

Vera och John erbjuder nya spelare en insättningsbonus på 100 % upp till 1000 kronor. Denna bonus får man på den första insättningen. Bonuspengarna spelar man med efter att man har förverkat insättningspengarna. Om du vill ta ut dina pengar som du satt in innan du använt bonusen så kan du göra det.

Bonusen måste omsättas 40 gånger innan pengarna kommer att förvandlas till riktiga pengar. Detta är enligt mig ett ganska högt omsättningskrav.

Observera att du maximalt får satsa 62 kronor per spel när du försöker klara omsättningskravet. Se till att absolut inte gå över den här gränsen eftersom du då bryter mot deras regler och villkor för bonusen.